SharePoint

VINTERSOLIN VAPAA-AIKA


​​​Etusivu SUOMI​                    Kuntoutuskeskus​​​​                    Kuntoutus                    Kuntoutustiimi ja avustajatoiminta                    Vintersolin vapaa-aika                    Tarjoukset

​​​​​

                                                                                           AKTIIVINEN VAPAA-AIKA   

          paisaje, silla.jpg          volley.jpg

Teneriffalta löytyy runsaasti elämyksiä ja vapaa-ajan tarjontaa. Kaikkien niiden toimintojen lisäksi, joita järjestetään Vintersolissa, kuten pingis- ja bouléturnajaisia, tietokilpailuja ja kulttuuri-iltoja, seurapelejä ja videoiltoja, sinulla on myös mahdollisuus lähteä mukaan retkille, Vintersolin mukana tai yksityisesti.

 

Neljän viikon aikana järjestetään pidempiä ja lyhyempiä retkiä sopeutetuilla busseilla, joissa on tilaa pyörätuoleille. Suosituilla lauantairetkillämme tutustumme yhdessä Teneriffaan. Meidän retkemme suunnitellaan viimeisiä yksityiskohtia myöten esteettömyyttä silmälläpitäen. Lisäksi järjestämme pidemmän vaelluksen vuorilla osana kuntoutusohjelmaamme.

 

Pohjois-Teneriffa tarjoaa mahtavia luontoelämyksiä: saarikierros bussilla tai autolla on upea elämys. Teide, Espanjan korkein vuori (3718 m), ja sitä ympäröivä tulivuorimaisema Las Cañadas, on yksi Espanjan kuuluisimmista luonnonpuistoista ja sijaitsee mukavan välimatkan päässä Los Cristianoksesta. Teneriffalla on myös rikas kulttuurianti, museoita ja taidegallerioita.

 

Los Cristianoksen keskustasta löydät aidon Kanarialaisen miljöön mataline valkoisine taloineen. Alue kirkkoaukiolta rantaan on kävelyaluetta. Katujen reunoilta löytyy pieniä ravintoloita ja pikkupuoteja. Alhaalla satamassa kalastajaveneet keikkuvat laitureissaan. Muista tulla mukaan kyläkävelylle, siellä kerromme sinulle enemmän Los Cristianoksesta!​


​​​​​​​​​​​​Puhelin: +34 922 77 79 00
Fax: +34 922 79 72 50
Sähköposti: ​​vintersol​@vintersol.com
Vastaanoton aukioloajat 2017 (Huom! paikallista aikaa) 
Ma - Pe: 8:00-20:00
La - Su: 9:00-17:00
Pyhäpäivät 2017 (vastaanotto on auki 9:00-16:00): 
6 tammi-, 2 & 28 helmi-, 13 & 14 huhti-, 1 & 30 touko-, 15 elo-, 2 & 12 loka-, 1 marras- ja 6 & 8 & 25 joulukuuta

​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Osoite: Clinica Vintersol C/Nordica 1, 38650 Los Cristianos, Teneriffa, Espanja

 DNV Laatu- ja ympäristösertifioitu© 2014 Clínica Vintersol.