SharePoint

Rehabilitering med värme

​ VINTERSOL PÅ LEVA & FUNGERA 2017 Nytt!​ ​​

LEVA FUNGERA 2017 (skriv ut).png

LEVA FUNGERA 2017.png

Vintersol kommer att finnas representerade på mässan "Leva & fungera" i Göteborg som äger rum den 4-6 april 2017. Kom gärna förbi vår monter B03:53 på mässan! Vi kommer under dessa tre dagar att ha en daglig utlottning av en pikétröja framtagen för Vintersols 50-årsjubileum (även till salu). Vinnaren kommer att dras varje dag kl. 12.00.

Information om mässan "Leva & fungera" finner du här...​

​LEDIGA TJÄNSTER​ PÅ VINTERSOL 2017 Nytt!

 

Aktiv rehabilitering för personer med neurologiska eller reumatiska sjukdomar i ett sommarklimat året runt!
Om detta låter lockande för Dig som är leg. Fysioterapeut, Arbetsterapeut, Sjuksköterska​​​ eller Hälsopedagog, läs mer på våra arbetsannonser.

VINTERSOLS Karnevalgrupp 2017 Nytt!

Karneval Vintersol (2017).jpg

SKAPANDE VERKSAMHET PÅ VINTERSOL

 

Ulrika Olofsson, som är en av Vintersols arbetsterapeuter, har även en bakgrund som keramiker-konstnär. Hon leder på torsdagar vår nya grupp "Skapande verksamhet som handträning", där det ges tillfälle att träna händer och armar samtidigt som man får utlopp för sin kreativitet. I Ulrikas grupp finns möjlighet att under handledning prova på målning, torrtovning med ull eller att skapa föremål i keramik.​​VINTERSOLS NÖJDA GÄSTER:

​Vi är stolta att kunna presentera statistiken som har tagits från utvärderingar av våra patienter.

utv okt-dec 2016.png​​​​​

Vi tackar våra gäster för att hjälpa oss att förbättra och bibehålla den högsta nivån i vår tjänst! Och vi tackar vår personal för deras arbetsinsatser!


FLER HJÄRTSTARTARE FÖR ÖKAD PATIENTSÄKERHET     defib collage a recortado.jpg​​Vintersol har nu två defibrillatorer (hjärtstartare) utplacerade på anläggningen för att öka patientsäkerheten. Samtliga läkare och sjuksköterskor har kompetens för att använda defibrillatorn men även vissa medarbetare från andra yrkeskategorier såsom vårdbiträden, fysioterapeuter och badvakter har gått en särskild utbildning i första hjälpen samt användning av defibrillator.​

Minnen från firandet​

​I november 2015 firade vi Vintersols 50-årsjubileum med festmiddag, öppet hus och koncert. Här kan ni se ett bildgalleri från firand​et och även läsa om Vintersols historia. Läs vidare...

Se Neuroförbundets reportage​ om Vintersol​​​​


(Se orginalstudien på​ engelska)

Välkommen till Vintersol

Rehabilitering utomlands, s.k. klimatvård eller utlandsvård, är för många synonymt med Vintersol p​å Teneriffa. Året om erbjuder vi kvalificerad neurologisk rehabilitering för patienter med skador och sjukdomar såsom multipel skleros (ms), Parkinson, stroke, postpolio, muskeldystrofier och liknande neurologiska diagnoser och reumatologisk rehabilitering för patienter med reumatiska sjukdomar som RA, Bechterew och juvenil artrit.

Vintersol_pool.jpg
​​
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Telefon: +34 922 77 79 00
Fax: +34 922 79 72 50

   Receptionens öppettider 2017 (Obs! lokal tid
   Mån - Fre: 8:00-20:00
   Lör - Sön: 9:00-17:00
   Helgdagar 2017 (receptionen är öppen 9:00-16:00): 
   6 jan, 2 & 28 feb, 13 & 14 apr, 1 & 30 maj, 15 aug, 2 & 12 okt, 1 nov, 6 & 8 & 25 dec

​ 

​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Adress: Clinica Vintersol C/.Nordica 1, 38650 Los Cristianos,

 Tenerife, Spanien​​​​

 Certifierade av DNV i Kvalité och Miljö

© 2014 Clínica Vintersol.